WOW! VILKEN IMPONERANDE INSATS IDAG!

Trots att den överlägsna majoriteten av oss som besökte SDN Örgryte Härlanda idag blev utestängda, hade vi otroligt starka talare från Bagaregården och Kärralundsvallen idag. Alla med genomtänkta, logiska och positiva argument. Antalet talare blev också begränsat, då mötesordförande avbröt mötet trots att många inte fick tala, men jag bedömer ändå att de flesta av huvudargumenten som florerat i denna Facebook-grupp togs upp. Den bästa talaren av alla var en liten pojke som tillrättavisade en politiker om att man inte alls kan åka pulka på en platt del av Ånäsfältet som denne aviserat som pulkabacke i framtiden. Helt magnifik grabb!

Det fanns ett gäng organiserade motståndare till våra synpunkter i rummet, men deras inlägg var ganska harmlösa och relativt oproffsiga. Min bedömning är att vi kunde lämna ett positivt avtryck och är övertygad att planerna dras tillbaka, då dessa är helt och hållet ogenomtänkta.

Ett stort TACK till alla er som tagit sig till mötet idag, ni som kom in och talade och alla ni som följde oss på nätet och inte kunde närvara. Stort tack även till det professionella arbete som många av er lägger ner under er fritid. Vi närmar oss snart 500 medlemmar i denna grupp och fler kommer vi att bli! Även många som inte är på Facebook vill vara med, folk engagerar sig och hjälper till. Underbart.

Enligt SDN Örgryte-Härlanda kommer det anordnas ett informationsmöte den 1a mars om de temporära modulhusen/barackerna i stadsdelen. DATUMET ÄR ALLDELES FÖR LÅNGT FRAM I TIDEN. Vi vet alla att det kommer att hända väldigt mycket i denna process under en månad. Dessutom vet vi ju att Göteborgs Stad vill påbörja bygglovsprocessen i mars. Därför bör vi se mötet idag som ETT FÖRSTA STEG till att riva upp det kontraproduktiva förslaget. Vi har väldigt mycket kvar att göra för att säkerställa att detta verkligen sker och vi har ingen tid att förlora. Stort tack, låt oss glädja oss för den framgångsrika dagen och engagera oss vidare!

NU KÖR VI!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s