#PratBar med GP

Hejsan,
Jag har stämt av med Gunilla Grahn-Hinnfors på Göteborgs-Posten som håller i #PratBar som körs i direktsändning på GP TV, imorgon tisdag kl 18-19:00.

Pustervik rymmer 750 personer och fokus ligger på panelen med gäster på scen. Publiken får inte ställa frågor direkt utan måste maila in dessa till:
nyheter@gp.se

VIKTIGT FÖR BAGAREGÅRDEN!
Skicka era synpunkter till nyheter@gp.se med indikationen #PratBar!
Med stor sannolikhet kommer Gunilla ta upp frågorna och låta de ansvariga politikerna och förvaltning besvara dessa. Ta gärna fokus kring Ånäsfältet och planerna som gäller i samband med Bagaregården, dvs en stor temporär enhet av modulbostäder för 300-500 personer som enligt planerna skall kunna stå i 15år, trots att det egentligen är totalförbjudet att bygga bostäder på fotbollsplanen.

Ni är också hjärtligt välkomna till Pustervik.
Jag kommer definitivt att vara där för att förstå om politikerna verkligen förstår vad de håller på att genomföra, samt för att insupa stämningen!

Följande gäller:
Var: Pustervik, vid Järntorget
När: Tisdagen den 23 februari kl 18-19
Ämne: Var ska de temporära bostäderna byggas?
Gäster: Juan Sheikhany från Damuskus Syrien. Politker: Jahja Zeqira (S), Hampus Magnusson (M), Lars Hansson (SD). Tjänstemän från Göteborgs kommun samt boende i de berörda områdena. Expertpanel: Matilda Brinck-Larsen, Bert Karlsson, Erik Nord.
Programledare: Gunilla Grahn-Hinnfors

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2997265–pratbar-om-temporara-flyktingboenden

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s