STATUSUPPDATERING DEL 2:

INFORMATIONSMÖTE för ÖRGRYTE HÄRLANDA, tisdagen den 1a mars kl 18:00 och 20:00, Redbergskyrkan

Liksom i andra stadsdelar kommer Göteborgs Stads förvaltning hålla ett informationsmöte om de tre platserna som är planerade i stadsdelen Örgryte-Härlanda. Boende i Bagaregården och i Örgryte Härlanda generellt kommer att få mer information om var planeringen står just nu.
Tanken är att vi, invånare, skall kunna ställa frågor och delge synpunkter efter informationen, på samma sätt som det funkat i de andra stadsdelarna.

Många av synpunkterna för Ånäsfältet är ytterst svåra att svara på, av den enkla anledningen att vår argumentation håller.

PRIORITERA INFORMATIONSMÖTET!
Det är viktigt att så många som möjligt från vår stadsdel närvarar och aktivt begär om ordet för att lägga synpunkter om det ogenomtänkta förslaget från Göteborgs Stad att förlägga temporära modulbostäder/baracker för 300-500 personer på Ånäsfältet. Det kommer att vara fullt och det gäller att vara på plats i tid!

En del grupper som vill polarisera och politisera frågan kommer med all sannolikhet att vara där. Det vore synd om fokus flyttas ifrån diskussionens kärna, dvs att diskutera Bagaregården och hur det ödesdigra förslaget påverkar vår stadsdel.

Vi vill skrota det förslag som ligger just nu, bevara Ånäsfältet och att utveckla hållbara, bättre alternativ än det som Göteborgs Stad lagt.
Prioritera mötet den 1a mars, ta med dina grannar och delge dina synpunkter på mötet!

UTDELNING AV FLYGBLAD
Det finns många som fortfarande inte känner till planerna för Ånäsfältet och många är inte på Facebook. Det gäller att informera så många som möjligt och få dem att komma till informationsmötet den 1a mars. Vi har printat flygblad som vi tänkte dela ut nu i helgen (söndag). Jätteviktigt att sprida information! Hjälp till att dela ut flygbladen. Dela ut bostadshusen ni bor i, men hjälp även till med utdelning på andra håll i Bagaregården!

Allt stöd är ytterst viktigt!!
Engagemanget är jättestort och tillsammans lyckas vi!

Vänligen kontakta oss eller admin på FB om ni kan hjälpa till med utdelning av flygblad!

FLYGBLADET HITTAR NI HÄR: Flygblad

Ni som inte redan gjort det: ta en titt på filmen om Ånäsfältet på vår Youtube-kanal. Fler filmer kommer att läggas upp.
https://www.youtube.com/channel/UCxlFt0-6FH-WiY29GZfUzXA

Annons

En reaktion till “STATUSUPPDATERING DEL 2:

 1. alf ehrenholm

  Så var informations mötet klart och det verkar som det finns majoritet för att starta förödelsen av ånäsfältet. I varje fall då man läser vad gp skriver idag.
  Ett riggat möte
  Om det är klart att starta så beklagar jag detta djupt. ”Tillfälliga bostäder” 15 år!!!! Men varför ska vi slippa skiten?
  Man måste stoppa detta.
  Har vi inget att säga till om längre?

  H Alf Ehrenholn

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s