DIALOGEN MED POLITIKER AVSLUTAD – NU ÄR DET UPP TILL BEVIS!

God morgon.

Bagaregårdens grupp har fört intensiva diskussioner i helgen med ansvariga politiker fram till målsnöret. Sista kontakten var kl 01:24 inatt. Dessutom har vi alla bombat politikerna med mail/meddelanden/samtal och det är uppenbart att signalen från Bagaregården är klar. Imponerande!

I eftermiddag fattas beslutet.
Därefter är antingen Ånäsfältet borta från listan, eller så inleds en långdragen juridisk process.

EFTER BESLUTET KOMMER VI VARA OERHÖRT TYDLIGA MED ATT DELGE ER OCH ALLMÄNHETEN OM VILKA PARTIER OCH POLITIKER SOM ÄR ANSVARIGA för Bagaregårdens öde.

Det är viktigt att Bagaregårdens invånare vet om vilka politiker/partier som vill utveckla stadsdelen samt stå för en hållbar utveckling och vilka som medvetet vill förstöra vår gemensamma framtid. Det innefattar all hittillsvarande kontakt med politiker från kommunstyrelse, fastighetsnämnd, byggnadsnämnd, stadsdelsnämnd och individuell kommunikation.

Det är dags för de folkvalda att ta ANSVAR på riktigt och dessutom TA DE POLITISKA KONSEKVENSERNA.

Som alltid: vår grupp är opolitisk och har noll preferenser gentemot något som helst parti. Kommunikationen kommer vara så faktabaserad som möjligt.

Nu håller vi tummarna!

(Bifogar introduktionen til det föredrag Bagaregårdsgruppen gjorde på SDN mötet häromsistens. Sammanfattar situationen bra.) Se FB #Bagaregården

Annons

En reaktion till “DIALOGEN MED POLITIKER AVSLUTAD – NU ÄR DET UPP TILL BEVIS!

  1. Snart Bagaregårdsbo

    Ser fram emot att ta del av denna dialog och håller tummarna! Jag levde mina första år i Härlanda och hoppas på att flytta till Bagaregården senare i vår. Skulle planerna på ett modulbygge i den skala som föreslås genomföras hade jag nog blivit tvungen att tänka om. Hittade nyligen till Facebookgruppen och har idag sett ett gäng filmer på YouTube. Jättebra jobbat från er alla. Ni förtjänar en stor en eloge för det fina engagemang och medborgerliga arbete ni gjort hittills för att bevara och förbättra Ånäsfältet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s