FASTIGHETSKONTORET VILL OFÖRÄNDRAT HA BARACKER PÅ ÅNÄSFÄLTET

Fastighetskontorets förslag inför Fastighetsnämndens möte den 25e april innebär att tjänstemännen föreslår baracker på Ånäsfältet…på en odefinierad plats som kallas ”mot Stockholmsgatan”.

Att inte ens försöka lyssna på fakta och argument från hundratals boende som skickar mail till, ringer och besöker fastighetskontoret sedan månader är häpnadsväckande.

Vi har under den senaste tiden sett olika mediala uttalanden om hur ”passande” det är med baracker på Ånäsfältet. Det gör situationen helt absurd. Speciellt för många av oss som vill värna om miljö, hållbarhet och gröna ytor. 

MEN: SISTA ORDET ÄR INTE SAGT
Tror inte att det blir Fastighetskontorets linje som vinner.

Vi har flertalet pågående dialoger med politiker för att få tjänstemännens förslag modifierat genom att Ånäsfältet tas bort från listan på platser med temporära baracker. 

SEX DAGAR KVAR TILL BESLUT
Klockan tickar på och vi har sex dagar på oss.
Ett stort antal personer från vår grupp jobbar stenhårt dag och natt med detta. De, och många fler med dem, jagar, ringer, organiserar utskick och möten.
Det är denna drivkraft som kommer vinna till slut!

Nu gäller det att ta detta hela vägen in i mål!

HJÄLP TILL DU MED GENOM ATT:

1) skriva/kontakta fastighetskontoret för att förstå vad de egentligen tänker när de menar att det är bra att bygga baracker på Ånäsfältet samt fråga hur de menar att barackerna skall få plats ”mot Stockholmsgatan” utan att kapa träd och hålla ett hyfsat avstånd till fotbollsplanen

2) skriva till Ulf Kamne för att fråga honom om på vilket sätt förslaget med baracker på Ånäsfältet är en hållbar idé för en sund stadsutveckling med grönytor och som värnar om en historisk stadsbyggnad osv. Han är den politiker som inte svarat oss alls hittills, trots en intensiv mailbearbetning. Det skulle vara kanon att förstå bakgrunden till denna tystnad…

Det är dags för de ansvariga att motivera sina uttalanden/sin tystnad gentemot oss boende, medborgare och väljare!

Vårt budskap är: lyssna på saklighet, tänk logiskt och hållbart/långsiktigt istället!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s