Vårt envisa och kraftfulla arbete för Bagaregårdens positiva framtid ångar på för fullt!

Vi har nu över 14.000 sidvisningar av 4.000 unika besökare här på vår hemsida ”BevaraÅnäsfältet” ”Ånäsfältet” ! Inte illa då vår lilla stadsdel här i Göteborg endast har ca 3.000 invånare.

Vi delar inte Göteborgspolitikers blinda tro om att baracker är lösningen på stadens utmaningar. Vi vet att det är fel att förstöra Ånäsfältet med baracker och skadligt för alla inblandade. Vem vill överhuvudtaget bo i en barack?

Istället har vi i Bagaregården sedan ganska länge fört fram en ekonomiskt hållbar alternativ plan för Ånäsfältet där vi rustar upp området samt ser till att det tillkommer nya, verkliga bostäder i området på ett sätt som behåller den öppna ytan i stadsdelen.

Planen är professionellt utvecklad och formellt inlämnad.

Det enda vi behöver nu är ett ok från politikerna, så kan vi boende själva göra jobbet, på ett smart sätt som genererar skatteintäkter istället för att det kostar staden något, i samklang med Bagaregårdens stadsbyggnad och i harmoni med de boende.

Engagemanget i Bagaregården har utvecklats till ett unikt community-arbete där vi för samman stadsdelens invånare av alla dess typer samt nyfikna som har vägarna förbi.

Nu senast genom brännboll på Ånäsfältet, som ca 300 personer besökte.
På nationaldagen anordnas ett sk ”Village Fête”, med basar fika och aktiviteter för alla glada besökare.
Välkomna!

Göteborg kan bättre. Låt oss utveckla Bagaregården till något vackert. Låt detta bli en symbol för positiv stadsutveckling driven av medborgarna!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s