Agera Nu!

Det är dags för handling! Vi har gjort det så lätt som möjligt för dig att göra din röst hörd. På måndag den 21:a mars 13:30 sammanträder Fastighetsnämnden om att bygga temporära bostäder på Ånäsfältet.

Dokument du kan skicka till våra politiker med en kort hälsning från dig – Bara att ladda ner och bifoga!

Om oss – Offentliga handlingar – ”Hej. Jag har gått med i Facebook gruppen Bagaregården för att jag vill också bevara Ånäsfältet för alla stadens invånare, nya som gamla. Med förslaget om temporära bostäder på Ånäsfältet försvinner Bagaregårdens enda gröna oexploaterade yta och fotbollsplan. Jag är besviken på Göteborgs Stad som talar om medborgardialog samtidigt som ni medvetet undanhållit väsentlig information i frågan.”

Brev till fastighetskontoret från Peter Adolfsson – ”Jag håller med Peter Adolfsson. Jag vill också veta på vilka grunder ni anser att Ånäsfältet är en lämplig plats för temporära bostäder. Jag är djupt besviken att Göteborgs Stad inte är intresserad av att skydda Bagaregårdens unika stadsmiljö och Bagaregårdens enda yta för spontan idrott!”

Medborgare förslag – Bagaregarden 2021 – ”Här finns en fantastisk plan för permanent bebyggelse, framtagen av oss medborgare i Bagaregården. Plats för alla. Nyanlända. Studenter. Gamla och unga. Jag tycker ni ska rösta ner förslaget om temporära bostäder och istället satsa på riktig stadsutveckling! Lyssna på oss istället för att köra över oss!”

Varför inte länka till en av våra filmer på YouTube?

Bagaregårdens naturliga mötesplats – ”Ånäsfältet, som är Bagaregårdens sista öppna yta, syns tydligt i detta klipp – https://youtu.be/bshcRlxu0qg. När ska ni förstå hur viktigt denna yta är för oss? En grön oas mellan staden och motorvägen. Bygg inte bort mitt paradis!”

Ett bättre förslag – ”Lyssna på dessa underbara människor som har ett bättre förslag än tjänstemännen – https://youtu.be/Ehp9kAVGZkI. Förklara för mig varför vi inte kan bygga på detta sättet! Om bara viljan finns är inget omöjligt.”

Och här har ni alla e-post addresser till de ansvariga! Skriv!

jahja.zeqiraj@fastighet.goteborg.se
anna.ericson@fastighet.goteborg.se
hampus.magnusson@fastighet.goteborg.se
magnus.nylander@fastighet.goteborg.se
anna.skarsjo@fastighet.goteborg.se
bobbo.malmstrom@fastighet.goteborg.se
charlotte.darvik@fastighet.goteborg.se
hakan.bernhardsson@fastighet.goteborg.se
birgitta.guner@fastighet.goteborg.se
catrin.bengtsson@fastighet.goteborg.se
sebastian.wessman@fastighet.goteborg.se
per.haag@fastighet.goteborg.se
garnet.becker@fastighet.goteborg.se
michael.wigg@fastighet.goteborg.se
ulf.kamne@stadshuset.goteborg.se
daniel.bernmar@stadshuset.goteborg.se
jonas.ransgard@stadshuset.goteborg.se
helene.odenljung@stadshuset.goteborg.se
david.lega@stadshuset.goteborg.se
magnus.sigfusson@fastighet.goteborg.se
lena.lundblad@fastighet.goteborg.se

 

Annons