NU ÄR DET SNART PÅSK

Kära boende i Bagaregården, grannar, vänner,

NU ÄR DET SNART PÅSK.
Det är en tid av förnyelse, gemenskap och försoning. Låt oss fira tillsammans.

VI KAN VARA NÖJDA MED VAD VI UPPNÅTT HITTILLS
Vi kan med belåtenhet se tillbaka på de väldigt intensiva veckor som ligger bakom oss. Rond ett är avklarat. Göteborgs Stad kommer inte att lämna in ett bygglov för baracker på Ånäsfältet just nu. Ett stort tack för ert stöd och enorma arbete!

ÄNNU ÄR INGET KLART
Nästa rond börjar efter påskledigheten, inför fastighetsnämndens nästa möte den 25/4. Vi behöver säkerställa att idén om baracker på Ånäsfältet tas bort permanent. Vi har redan nu snappat upp kommentarer från politiker som fortfarande vill driva idén om temporära baracker mitt i vår stadsdel under 15års tid.

LÅT OSS ANVÄNDA ENGAGEMANGET TILL LÅNGSIKTIG POSITIV UTVECKLING AV BAGAREGÅRDEN
Aktivitetsnivån har varit enorm och oerhört positiv. Låt oss utnyttja detta fantastiska engagemang till att utveckla vår stadsdel och främja samhörighet i Bagaregården. Idrottsplatsen och Ånäsfältet som helhet är sedan minst två år väldigt eftersatt av kommunen. En upprustning skulle vara nyckeln till en levande stadsdel där alla kan åka pulka, spela fotboll eller helt enkelt umgås under en promenad. För detta behövs en uppfräschning, ny belysning och ett helhetstänk.

KOM TILL PÅSKBRASA PÅ LÖRDAG KL 19:00
Startskottet för denna gemenskap är en Påskbrasa som anordnas av Tillsammans För Bagaregården på Ånäsfältet. Elden tänds kl 19:00, men ni kan hjälpa till att bygga upp brasan redan från klockan 16:00.

Hjärtligt välkomna!

Mvh
Daniel Szirányi

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s